17. mai kortesje i Horten

17. mai kortesje i Horten

10.05.21 16:17 av Morten Næs

Som i fjor så forsøker vi igjen med en 17. mai kortesje gjennom Horten. Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer ønsker å være med på nasjonaldagen vår! Siden vi ikke kan feire slik som før i tiden vil en veterankjøretøy-kortesje skape stemning langs ruta gjennom byen.

Les mer
Informasjon til medlemmene

Informasjon til medlemmene

19.03.21 11:36 av Morten Næs

Kjære medlemmer og venner. Det er i dag ganske nøyaktig ett år siden (12. mars 2020) at myndighetene stengte ned landet. Hvor er vi i dag? Det har bydd på noen utfordringer "å holde hjulene i gang", men med support fra medlemmene og ikke minst bidrag fra Lotteritilsynet så kom vi oss igjennom 2020. Men året ble ikke som noen av oss hadde forventet.

Les mer
HOVK Quiz nr. 1

HOVK Quiz nr. 1

12.11.20 08:57 av Morten Næs

Hei alle sammen. Vi er nå klare til å kjøre første omgang av vår «HOVK Quiz». Den er laget i et program som heter Kahoot og består av 25 spørsmål relatert til vår hobby. Spørsmålene har som regel 4 svaralternativer. Du har normalt 60 sekunder på å svare på hvert spørsmål. Du trykker på det svaret du mener er riktig. Noen spørsmål kan også være «JA/NEI» svar. Det betyr at alle kan være med – uten noen forkunnskaper.

Les mer
Ingen sommeravslutning i år

Ingen sommeravslutning i år

12.06.20 09:56 av Morten Næs

Vi beklager at det ikke blir noen sommeravslutning/grillkveld i år. Det har vært en fast tradisjon at vi innbyr medlemmer med følge til sommeravslutning med grillmat. Vi må dessverre avlyse dette i år på grunn av de rådende korona-reglene, men vi håper å komme tilbake sterkere etterhvert. Vi vil informere medlemmene så snart det kommer nye "lover og regler"

Les mer