HOVK vårutstilling

HOVK vårutstilling

Publisert av Morten Næs den 27.05.22.

Dessverre var været litt vekslende og noen regnbyger.  Det gjorde nok til at det ikke ble helt fullt på stasjonsområdet.  Likevel var vi litt over 100 kjøretøy.  Mangfoldet er stort på våre treff og det er alltid populært hos publikum.  Mange koste seg på området og vår nye kioskvogn var godt besøkt.

Som vanlig var det premieutdeling hvor publikum stemmer frem 1. - 2. og 3. premie.  I tillegg er det en fagjury som velger og "Car of the Show".  I år gikk prisene til:

 

1. premie:  Vidar Engebretsen, Horten for sin flotte 1957 Chevrolet Bel Air Sport Coupe.  Denne er totaltrestaurert i USA for ca 9 år siden.  Den har en Crate 350 CID motor (355 Hkr) og 700 Automatkasse.  Det er byttet drivverk og bakaksel.  Farger og interiør er tilmæret orginal.  Bilen er utrolig flott og spesielt motorrommet skinner med all chrome.

 

2. premie:  Roy Vojack, Sande for sin flotte 1965 Ford Mustang cabriolet.  Denne ble kjøpt totalt restaurert, men han har brukt mange timer etter det.  En veldig fin bil som publikum satte pris på.

 

3. premie: Fred Hansen, Åsgårdstrand for sin fantastiske 1971 Mercedes 600 W100 SWB Grosser.  Bilen er aldri restaurert og har blant annet tilhørt Wiesmann familien.  Dette var vel noe av det fineste man kunne kjøre på den tiden og mange husker vel at sirkuskongen Arnardo kjørte en tilsvarende utgave. 

 

Car of the Show:  John Wallentin, Larvik for sin unike 1929 Packard 645.  Bilen har en 8 sylindret rekkemotor på 107 hkr og 6,5 liter.  Bilen har ikke vært restaurert på mange år og er i fantastisk flott stand. 

 

Flere bilder finner du her eller på vår Facebook side.  Der ligger det også noen videoer fra utstillingen.

 

Vi gratulerer alle vinnerne og takker alle deltakere, publikum og ikke minst medlemmene som bidro til en flott dag på Borre Stasjon.  Vi har ny utstilling 28. august og vi minner også om VestFord 5. juni