Horten & Omegn Veteranvognklubb ble startet 9. januar 1980 og feiret 40 år i 2020.  Vi er i dag av ca. 120 medlemmer med interesse for eller eiere av veteran- eller hobbykjøretøy.  Alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.  Alle hobbykjøretøy er velkommen - uansett merke eller modell.
 
Vi holder til på Gamle Borre Stasjon hvor vi har vært siden vinteren 1993-94. Det startet med restaurering av hele 1. etg. (på dugnad) hvor vi la ned mange timer og kroner av klubbkassa vår. Utenfor stasjonsbygningen har vi en tomt på ca. 8 mål med god plass til vår årlige utstillinger og sosialt samvær.
 
Videre har vi faste tirsdagstreff kl. 18:00.  De som har interesse og mulighet kan møte opp til bilprat, kaffe og noe å bite i. Ellers kan man kikke i motorblader som klubben abonnerer på.
 
Vi har medlemsmøte den 2. tirsdagen i måneden kl. 19:00.  Sjekk Kalenderen.  Medlemsmøtene kan enten være temakvelder, foredrag, kjøreturer eller garasjebesøk. 
 
Vi er også tilknyttet Norsk Tippings Grasrotandel.  Her kan du være med å støtte klubben når du tipper.  Vi har organisasjonsnummer: 990700508
 
Vi ønsker nye medlemmer velkommen.  Bli medlem - du trenger ikke eie et kjøretøy for å bli medlem.

HOVK er tilknyttet LMK og vi anbefaler LMKs sine forsikringsordninger til våre medlemmer