Horten & Omegn Veteranvognklubb ble startet 9. januar 1980 og feiret 40 år i 2020.  Vi er i dag av ca. 120 medlemmer med interesse for eller eiere av veterankjøretøy 30 år eller eldre.  Kjøretøyene til medlemmene spenner fra 1912 og opp til 1990. Alt fra gamle klenodier, sportsbiler, store amerikanere og motorsykler.  Alle veterankjøretøy er velkommen - uansett merke eller modell.
 
Vi holder til på Gamle Borre Stasjon hvor vi har vært siden vinteren 1993-94. Det startet med restaurering av hele 1. etg. (på dugnad) hvor vi la ned mange timer og kroner av klubbkassa vår. Utenfor stasjonsbygningen har vi en tomt på ca. 8 mål med god plass til vår årlige utstillinger og sosialt samvær.
 
Videre har vi faste tirsdagstreff kl. 18:00 (i perioden mai - september flyttes dette til mandager).  De som har interesse og mulighet kan møte opp til bilprat, kaffe og noe å bite i. Ellers kan man kikke i motorblader som klubben abonnerer på.
 
Vi har medlemsmøte den 2. tirsdagen i måneden kl. 19:00 (i perioden mai - september flyttes disse også til mandager).  Sjekk Kalenderen.  Medlemsmøtene kan enten være temakvelder, foredrag, utflukter eller garasjebesøk. 
 
"Stasjonsposten" er klubbens informasjonskanal som både sendes ut på e-post og legges ut på hjemmesiden.  Stasjonsposten utkommer for tiden 4 ganger i året.
 
Vi er også tilknyttet Norsk Tippings Grasrotandel.  Her kan du være med å støtte klubben når du tipper.  Vi har organisasjonsnummer: 990700508
 
Vi ønsker nye medlemmer velkommen.  Bli medlem - du trenger ikke eie et kjøretøy for å bli medlem.

HOVK er tilknyttet LMK og vi anbefaler LMKs sine forsikringsordninger til våre medlemmer